11

Tomt var de här..

Tänkte bara meddela att jag idag den 26/1-2011 vägde mig för första gången "på riktigt" på
ungefär .. 5år, kanske mer? Kan iallafall meddela att jag här och nu är en 11kg lättare Sara,
wiiiiiiiiiiiiho!! :) superglad och nöjd över att inte må dåligt av dessa siffror. Nu har jag hur som helst
8kg kvar (tror jag!)

skärpning!

Vilken jävla slashas jag är, fyfan! Just käkat nästan en hel pizza och nu mår jag då illa som fanken.. går inte riktigt som smort med pulvret den här gången. Jag blir så jäkla trött och får ont i skallen när jag har tränat, just på grund av att jag knappt äter nånting om dagarna! Men jag vill så gärna gå ner i vikt, så jag vettefanken. Nog fattar jag ju att jag kan äta nyttigt och träna, men de är bara det att jag tycker inte att det händer nåt då. Jag vill väl ha resultat för fort gissar jag..

Ska hur som helst göra mitt yttersta med att verkligen försöka bara köra pulver resten av veckan och de borde faktiskt gå bra eftersom att jag jobbar resten av veckan och då har jag ändå inte tid med nå mat :) På söndag blir de dock middag för då ska vi fira Kjell (fredriks morfar) för han fyller 75 idag faktiskt. Men i övrigt borde de gå fint.. SKA gå fint!
Var iallafall och körde spinning 30 för en stund sen och det var jäkligt skönt, de är bara synd att jag orkar mycket mindre där än på activion :( Grejen är ju den att man står upp mycket längre tid på vanliga "spinningen" eftersom den är mer intensiv, så activion funkar bättre eftersom att jag är så rackarns otränad, haha!

Imorgon ska jag på vårdcentralen och göra lite tester inför mitt besök på sunderbyn på måndag. Efter det blir det core, hade tänkt att jag skulle köra i gymmet innan coren börjar så man blir lite uppvärmd, bandet och ben får det bli.


Matintag onsdag:

Frukost: -

Lunch: Naturdiet drinkmix

Mellis: 1 äpple

Middag: Naturdiet drinkmix

Kvällsfika: Nästan en hel kycklingpizza och 1 glas fanta, badbadbad! Kan dock inte kalla de för kvällsfika men.

Övrigt: Har bakat morotskakemuffins, har dock inte ätit någon och de ska jag inte idag heller..

love spinning!

Tränade activio och core igårkväll och det var så sjukt underbart skönt! Har inte känt sån där glöd på en träning på länge, hade sån energi så ingenting hade kunnat stoppa mig kändes det som :) Om nån timme blir de spinning idag igen.. dock bara 30 så vi kör väl kanske lite i gymmet efteråt också! Nu ska jag kika om jag hittar nåt recept på en lite nyttigare morotskaka, blev så jäkla sugen på de! Men vi får se..


Nu har jag missat lite matintags inlägg.. kommer här!

Måndag:

Frukost: 1 tekopp (höll på försova mig så jag fick inte i mig gröt!)

Lunch: Glömde pulvret hemma (jobbade..) så jag åt 1 kycklingklubba & en apelsin, lite loka naturell

Mellis: 1 apelsin

Middag: 1 hot american med kyckling, 3 mozarellasticks m. smältost. OPSIIE!

Kvällsfika: -


Tisdag:

Frukost: Havregrynsgröt

Lunch: 1 tallrik m; sallad, gurka, tomat, solrosfrön, lök, kyckling, lite köttfärs, lite ost, curry, avocado.

Mellis: -

Middag: naturdiet drinkmix

Kvällsfika: Räkröra gjord på kokt ägg, räkor, gräslök och citron. Stoppade det på 3 finn crisp + ett halvt glas smoothie. (mjölk, yoghurt, bär). Sen delade jag och fredrik på en Nutrilett bar efter träningen.

Övrigt: Lite citron kräm och skalet på en liten kaka

the weekend is over

Orkar inte skriva i punktform vad jag har ätit idag för då blir de bara massa tomt.. Det enda jag har ätit i matväg är 2 portioner köttsoppa, 3 finncrisp m. ost och 2 mjölkglas. Sen har jag ätit några biopopcorn från gårdagen, ca. 7 godisar kanske, 1 klunk äcklig smoothie som jag sen slängde.. ja de är nog det enda!

Imorgon är det ju som sagt måndag och jag fortsätter såklart med pulver som vanligt. Ska in och kika på step in om de är några roliga pass imorrn, isf ska jag boka.
Idag har även jag och Fredrik sökt jobb på hemlig ort ;) haha! Vi får se vad vi får till svar, blir spännande iallafall.

allstarmiddag och fockers

Har ätit dåligt överlag hela dagen.. Och för att förtydliga kanske jag ska skriva att jag inte kör på pulver under helgen.. försöker dock hålla mig till en nyttig och rimlig nivå på intaget! Denna lördag blev dock ett undantag eftersom vi firade våran 3års dag i efterskott.


Matintag lördag:


Frukost: -

Lunch: -

Mellis: 2 rostisar med skinka, gurka, tomat, ost. ½ ramlösa mango

Middag: förrätt; vitlöksbröd m. aioli och sallad. varmrätt: entrecote m. några pommes, majs, sallad, haricot vers, vitlökssmör, pepparsås. Cola

Kvällsfika: -

Övrigt: Varma chips & popcorn, fanta och några colanappar på BION!

fredagsmyyyys

Startade dagen med en sväng på Step in.. Pwalk på bandet i uppförs, sen körde jag rygg och ben! Måste hitta mig nån maskin som är för magen. Armarna hade jag för mycket träningsvärk i så dom ides jag inte ens bry mig i. Imorgon blir de mest troligt en sväng dit också på morron, kör nog samma som idag då. Ska se om de finns nå pass å boka på söndag också :)

Undra om jag måste ta mig lite tacogratäng.. mmm :)

Matintag fredag:

Frukost: -

Lunch:
Naturdiet drinkmix

Mellis:
-

Middag: 1½ portion tacogratäng med sallad & några tacochips

Kvällsfika: 1 blodapelsin

Övrigt: 2 rutor mörkchoklad & 2 choklad/lakritsgodisar som inte ens var goda :( hade sparat dom för att jag skulle få käka dem i helgen.. men de var då fan inge gott! Kanske positivt..

matintag

Nu gjorde jag inget inlägg igår, så matintaget får komma in i detta inlägg också..
Ids faktiskt inte skriva så mycket mer!

Matintag onsdag:

Frukost: ingen

Lunch: Naturdiet drinkmix

Mellis: Lite galiamelon, 4 banan skivor och 1 passionsfrukt

Middag: Naturdiet drinkmix

Kvällsfika: Sallad (blandsallad, gurka, tomat, paprika, nötter), lite grillad kyckling, 2 jättetunna skivor rostbiff, litelite tonfisk, sås på; kesella med chili, grillkrydda, örter osv. Några inlagda vitlökar, till de drack jag vatten med citron

Övrigt: Tränade spinning 30min, sen pump 45min. Efter dessa pass var jag helt slut och energilös så därför åt jag så rejält kvällsfika.. men ändå väldigt nyttigt! (var inte så mycket som de låter heller :))



Matintag torsdag:


Frukost: Havregrynsgröt med skivat äpple

Lunch: Naturdiet drinkmix

Mellis: -

Middag: 2st små paltar.. (åkte till harads och jag glömde såklart pulvret hemma.. men tur som de var åt jag bara palt) 2 glas mjölk.

Kvällsfika: inget, eftersom jag åt middag..

Övrigt: 3 läkerolbitar

picture

Ska försöka bli duktig på lägga in lite bilder här.. blir väl mest "mat" :) haha. Nämen bloggen blir ju lite roligare då, inte för att jag tror att nån läser? men för min egen skull iallafall.

Kvällsfikat ikväll var superb, fick bli 2 finncrisp eftersom jag struntade i fruktsalladen.


Mamma & Fredrik käkade hemmagjord pizza till middag och jag kan meddela
att jag var rääätt så sugen när jag kände lukten! Men de är inte värt det :)
Jag drack min Choklad Naturdiet och de gick si bra så.

Gjorde min debut smoothie. 2dl mjölk, 1dl lätt yoghurt, ½dl bär & ungefär

en halv liten banan.. Kan dock minska på bananen till nästa gång!



Keso och tonfisk med paprikapulver och coctailtomat, var en sjuktbra
kombo! Blir ett bra alternativ till när jag blir för snål för att köpa räkor.


de går bra

Idag har gått ganska bra faktiskt förutom att jag inte kunde hålla mig från att äta ½ vaniljbulle på Opalen.. typiskt att man ska få gratis vaniljbulle som är mina absolut favorit bakelser just nu! Sov dåligt inatt pga olika saker så jag kände mig riktigt hängig hela dan och eftersom jag skulle träna när jag slutat jobba så var jag tvungen att äta lunch kände jag. Dock blev de ingen träning, både jag och fredrik slocknade direkt vi kom hem!
Imorgon har vi dock bokat in Spinning 30 och Bodypump 45 efter det, så då jäklar blir de hårt :) Fick ett röstmeddelande idag på telefonen från gastroavd. på sunderbyn! Dom har fixat en tid åt mig så de känns verkligen SUPER. Dock har kallelsen kommit på villovägar i posten så jag ska ringa dem imorgon så skulle vi fixa det, får väl se om jag måste ta ledigt!

Förövrigt känns de jättebra med dieten, på lördag har jag bestämt att jag ska äta som vanligt. Varför? Jo, jag och fredrik tänkte fira våran 3års dag lite såhär i efterhand eftersom de inte passade när den väl var. Så de blir middag på Allstar sen hade vi tänkt se Meet the little fockers(stavning?) på bio :)




Matintag Tisdag


Frukost: Havregrynsgröt med blodapelsin

Lunch: Salladsbuffe (kyckling, sallad, gurka, tomat, lök, solrosfrön, råkost, rostadlök, lite curry, guacamole, 3 tacochips.

Mellis: Ingen eftersom jag åt sallad till lunch

Middag: Naturdiet pulvermix

Kvällsfika: 1 finncrisp med keso & tonfisk, frukt och litet glas smoothie (mjölk, lätt yoghurt, blåbär/hallon)

Övrigt: 1 mini bit av kycklingskinn, ½ vaniljbulle (FYYY!! Damn you Opalen!), ½ Loka Citron

ne nu jävlar!!

Nu är jag igång med pulver igen, och den här gången går jag ut ännu jävla hårdare än förra gången. Jag hade bestämt mig redan i förrgår att jag skulle börja med pulver idag och efter att jag tittat på bilder från våren/sommaren och fått världens ångest + tårar som vill spruta fram genom ögonen så vart jag ÄNNU mer taggad på att gå ner.
Jag tycker de är sjukt hemkst att det har gått så långt som de har utan att jag ens har märkt nånting själv.. Jag har känt att jag har gått upp i vikt, men min tanke var mer att "jag har blivit rätt mullig"! Men när jag ser bilderna så inser jag att jag har varit/är tjock helt enkelt.. De är verkligen inge "åh jag är så tjock, buhuu"snack, utan jag var TJOCK! Frågan jag ställer mig själv i skallen är; är jag fortfarande lika tjock?. Jag gick ner 7kg för ett tag sen men dom har smygit sig tillbaka efter mycket slarv med kosten..

Jag önskar så innerligt att någon hade kunnat säga åt mig att jag hade gått upp så pass mycket i vikt, men ingen människa törs det för det anses som nånting fult! Men varför kan vi säga åt folk att dom har blivit jättesmal osv? Det är heller inte hälsosamt. Tycker åtminstone att någon i min familj hade kunnat säga nånting åt mig.. jag har aldrig varit nöjd med min kropp, men dedär tar priset! Jag blir riktigt ledsen när jag ser det där, för de är ingen kropp som just jag trivs i. Endel vill se ut så och trivs och det tycker jag är helt okej, men jag vill inte de.. Jag gillar inte att känna mig mycket större runt mina vänner, eller folk överhuvudtaget.

Nu kör jag igång med min matdagbok iallafall. Den här gången ska jag försöka att åtminstone köra på pulver i 2veckor för ett ännu bättre resultat och sen efter de FORTSÄTTA med bra kost! Jag har börjat idag och det känns superhärligt, dock har jag inte hunnit klämma in nån träning eftersom jag sov för länge. Men imorgon börjar jag 7 och slutar 12 så då blir de stepin efter jobbet!


Matintag Måndag


Frukost: Ingen, eftersom jag vaknade kvart över 11

Lunch: Naturdiet pulvermix

Mellis: 1 blodapelsin

Middag: Naturdiet pulvermix

Kvällsfika: Snabbfrästa räkor (m. chili, sambal, vitlök, paprikakrydda, olja), 2tsk keso och en halv avocado

Övrigt: 2 bananer på jobbet, 1 ostskiva

RSS 2.0