varför är det så svårt

ÅH!!!!!!! :(


som ett mixtape

Här är det fortfarande som ett kasettband som trasslat sig i hjärnan.. Vet fortfarande inte hur jag ska få någon ordning på allt, vart jag ska börja, hur jag ska gå tillväga när jag har börjat, vad jag ska välja etc. Tror iallafall att jag har gjort klart en sak uppe i lill hjärnkontoret, är dock inte säger men de får tiden visa. Känns som att de är så mycket krav och som att jag måste reda upp allting fort som bara den för att inte såra någon och för att allting ska lösa sig, men jag måste nog inse att de tyvärr kommer ta den tid som det tar..

Dagen har jag iallafall spenderat med några underbara vänner på stan. Hevde mig ut i kylan med riktning mot Beccabus jobb, sen gick vi vidare till Totally you där Carro satt och fick fina naglar, sist med inte minst kom Wollan på plats. Vi gick och käkade lite på Opalen, rätt viktigt för mig när jag inte käkat på hela dagen.. Sen gick vi och kikade lite i affärer, jag om hopp att hitta nåt tjusigt till helgens bravader. Tog en sväng på spritbutiken och därifrån fick några små apor följa med mig hem :) Vi skiljdes och jag&W styrde hemåt, stannade en stund och pratade innan vi även skiljdes åt. Otroligt skönt att ha en del så otroligt fina och underbara att kunna prata med när de behövs, även fast jag har svårt att uttrycka mig i ord just nu..

Väl hemma fick jag en världens gråtattack vilket inte är ovanligt i dessa dagar. Pratade ut med mamma lite grann, försökte än en gång uttrycka mina känslor men de går verkligen inte bra! Men ihelgen ska jag iallafall försöka att ha så otroligt kul som det bara går sen får jag ta itu med allting efter det.. eller ja, som mamma sa så har jag redan stängt av allt, släpper inte riktigt in omvärlden! Men jag ska försöka, försöker verkligen..

du spelar mig ett spratt

Lever i en bubbla som jag inte har en endaste aning om hur jag ska kunna spräcka, går runt som ett vrak..
Känslor hit och känslor dit, varför ska man känna så mycket hela tiden? Varför är de så lätt att känna saker, huvudet spelar mig ett jävla spratt och jag gillar de inte ett dugg..
Hade varit skönt att vara kille för dom verkar ha fan så mycket mindre problem med känslor, fast vad vet jag om det egentligen! Vet inte vad jag ska göra för att få bort allt jag känner, hur fan gör man? För jag vet att de ändå inte är någon ide med de jag känner det gör de bara svårare för mig själv och allt kommer gå åt hvete. Känns som den här veckan kommer vara den längsta i mitt liv för jag vill bara ha helg.

Jag är så jävla dum och lättlurad så fyfan, man får ju skämmas för sig själv! Fattar inte hur jag kan inbilla mig och tro så jävla mycket hela tiden. Jag vet ändå att inget är som jag tror.. Äh, jag gormar alltid så jäuvlst så nu ska jag vara tyst.. låter verkligen som en flickigflicka!

you drive me crazy!


- 7

Då var de söndag igen då och åter en helg som är över, en mycket rolig helg har det varit!

Fredag: Började min dag med att åka på vårdcentralen för en koll av magen. Fick först träffa en läkare som jag prata massa med sen gick jag till labb och tog lite blodprov och gravtest osv. Allting såg bra ut på blodprovet och gravtestet var såklart negativt annars hade jag inte nämnt de här :b hehe. Fick prata med läkarn igen och kom överrens om en ny tid den 23 för att ta ett laktostest.. är ju typ 100% säker på att de är "positivt" eftersom jag vet att jag reagerar på laktos men man måste ju göra som dom säger. Beroende på vad testerna visar så får jag ev. en remiss till medicinkliniken för koll om jag har IBS osv.

Sen åkte vi till Södra där vi har varit hela helgen. Åt god mat och spelade spel och grejer.

Lördag: Tog en lååång sovmorgon vilket var väldigt behövligt för mig eftersom jag knappt sovit någonting på hela veckan. Sen åt vi hemmagjord sushi till förrätt som var så jäkla god, sen åt vi varmrätt. Resten av kvällen bestod av spela och massa skratt, hade skittrevligt!

Idag blir det väldigt lugnt, har just käkat och nu blir de nog bara deg i soffan resten av kvällen. Jobbar mån, tis, tors och fredag denna veckan så de blir härligt med lite jobb. Sen på fredag är vi bortbjuden på middag som nog blir skittrevligt och mysigt!


Till matintaget ihelgen då..

Fredag: Lite mer än en halv opalenmacka med kyckling till frukost/lunch, till det drack jag lite ramlösa. Middag åt jag 3 små tunna skivor tjälknöl med sallad och pepparsås, till det drack jag fanta.

Lördag: 4 sushirullar till förrätt, ½ biff med 2 hasselbackspotatisar, sallad, sås och ramlösa. Innan jag gick och la mig åt jag 2 rostisar med makrill och en snutt majo.

Söndag: Ungefär ½ pizza och 1 pepsi.

Övrigt: Åt 1 plopp lakrits i fredags + typ 5 salmiakbalkar. Igår åt jag typ 5 chips och nån karra. Imorse åt jag 2 lakritsgodiar och 4 djungelvrål. Sen drack jag 2 breezer igår, 1 kopparbergs 7,0 och 2 vinglas!

Har alltså druckit rätt mycket läsk ihelgen.. men så länge jag inte gör de under veckorna och inte ÖSER i mig på helgerna känns de rätt okej ändå ;) man kan inte vara utan allt gott här i livet!
Måste tillägga också att jag vägde mig i fredags och vågen visar nu -7kg!! Känns rätt grymt och skönt om jag ska vara ärlig, 6-7 kilo kvar så är jag i hamn :) Bryr mig egentligen inte om vad de är för siffror på vågen men jag är rätt säker på att om jag blir av med 6-7 kilo till så är jag nog rätt nöjd med kroppen :) Vi får se! BTW, jag har alltså fortsatt att gå ner fast jag har ätit vanlig mat. Gick ner 4kg när jag åt pulver 1vecka, sen på 1½ vecka till har jag alltså gått ner 3kg utan nån slags bantning.

Enda jag gör nu är att jag såklart äter mindre, äter pulver ibland till middag, inge sötsaker under veckor och helst inte mycket under helgerna heller.


på gång igen

Hejhopp gummisnorre!

Åkte på jobb idag 16-21, låg fortfarande i sängen när Monica ringde vid halv 3.. oupsi! Var iallafall faktiskt skönt att fara och jobba, jag har legat inne allt för många dagar nu. Imorgon jobbar jag 7-16 sen så rullar vi mot stan för en dejt med systembolaget plus lité andra ärenden OCH hälsa på mamma, lisa och Mio såklart :) Helgen spenderas i Södra eftersom att Ida&Andreas kommer på besök så ska vi hitta på massa skojjsigt och ha de mysigt, tror de blir en toppenhelg! Ska passa på att gratta min älskade bror också som fyller 23år idag (11/11). :)

Matintag onsdag:


Frukost:
ingen

Lunch: ingen

Middag: Naturdiet drinkmix

Kvällsfika:
Potatis&purjolökssoppa och 1½ surdegsmacka med kaviar och ost (oupsiiii)

Övrigt: 1 äpple, juice, saft, vatten.

Kan säga redan nu att imorgon blir det gröt till frulle, pulver till lunch, pulver till middag, sen kvällsfika oklart. För imorgon jobbar jag och då blir de mycket enklare att fixa alla mål.

surdegsmackor, mmmh

 

Jag har äntligen kommit igång med pulvret! :) Inte helt till hundra procent kan man väl säga, men jag drack det till middag. Dock sov jag sjukt länge idag, törs inte ens säga hur länge så jag missa både frulle och lunch. Drack som sagt till middag sen åt jag 2 surdegsmackor med lite smör, sallad, tomat, ägg, lite majonäs, citron och gräslök och till detta drack jag te med lite socker och mjölk. Dock var denna dag ett undantag, blir inga fler mackor och inge mer socker hädanefter. Meeen jag är som sagt igång med pulvret vilket känns awesome!

Och till min eländiga mage så är läget densamma.. mår fortfarande illa hela dagarna och är rätt risig! Suck å suck säger jag, är less. Men nu ska jag iallafall se halv åtta hos mig på webben sen ska jag fixa mitt CV och skicka in till 3 jobb :) guldstjärna i himlen till mig!


hujja, vilken dag!

Inget pulver blev de idag ska ni tro, jävligt bra man är..
Idag har jag iallafall pratat med både mor och far, fått veta både de ena och det andra. Vissa saker roliga och vissa saker sjukt oroväckande och tråkiga! Hoppas på det bästa med allt iallafall..

Idag har jag iallafall käkat: 1banan, 2 tuggor burgare (friscobröd och ost), 1 tunnbrödsrulle med ½ ost&baconkorv, ketchup, rostadlök, rödlök, lite aioli, mos. Och nu hade jag tänkt försöka äta nån smörregås och dricka varmchoklad, mår som sagt skit i magen fortf..

Vi har btw börjat flyttpacka och usch,fy,blä säger jag bara.. Aja, nu är vi iaf NÄSTAN halvvägs?!

sjuk i magen

Öken återigen..

Varför ligger jag inte och sover? Kan inte.. nåt är fel med mig, jag mår hemskthemskt illa och är något så risig i kistan.. Skulle jobbat idag (söndag), men det fanns inte i min värld så dåligt som jag mått idag. Ska även jobba imorrn/idag också men eftersom att jag sitter här och fortfarande inte mår ett piss bättre så blir det inget jobb! Konstigt att man ska behöva få dåligt samvete gentemot resterande personal för att man är sjuk, jag har verkligen inte bestämt detta, inget jag vill.

Nåväl, imorgon så startar jag iallafall med pulver igen. Känns som en ypperlig ide eftersom jag ändå mår så kasst så jag inte kan få i mig nå mat. Jag har sagt det förut men säger det igen, nu blir de lika hårt som sist jag körde för de gick skitbra och det är ju faktiskt det här jag vill.

Fick ungefär 2h(?) sömn föregående natt och det lär inte bli fler inatt heller, får vrida och vända utan nåt vidare bra resultat. Ska slänga mig i sängen nu iallafall ihopp om några timmars sömn innan jag måste upp för att ringa till jobbet och sjukanmäla mig.
När jag ändå är inne på sjukanmälan så blev jag så j-vla förbannat less imorse när jag skulle göra det.. ringde först till jobbet och allt var grönt (trodde jag ja), efter en stund ringer telefonen och jag får höra: du måste ringa Monica, för vi vet inte vad vi ska göra, sagt och gjort ringde Monica å fick till svar: jag jobbar inte på helgen, du måste ringa personalen! jag: jag har redan gjort det, dom sa att jag skulle ringa dig.. men nejnej tydligen inte, ringer återigen på jobbet och får som svar: ja, vi har ju egentligen sagt ifrån att vi ska ringa ut folk de står skrivet, men vi får väl försöka..
ÅÅÅÅÅÅH!! På en arbetsplats ska man väl förihelvete veta vart man ska ringa för att sjukanmäla sig??! Jag klandrar inte någon, men dom får ju förfan fatta ett beslut. Är man skitrisig vill man inte direkt sitta och ringa runt 100 samtal för att säga: jag är tyvärr sjuk!

gnatt!


tillbaks på ruta 1

Här har det varit öken ett tag.. kan kanske bero på att jag gjort massa grejer om dagarna och inte ätit pulver! bad, reaaal bad! Nåväl, som sagt gick de utförs i typ torsdags? jag var så sjukt hungrig så vi lagade middag (spegettin med bacon), sen gick de bara utför! Dock har jag inte snaskat i mig massa läsk och skit iallafall, men jag tänkte försöka skriva in vad jag kan komma ihåg att jag ätit sen torsdag (bra att göra de så jag får riktigt dåligt samvete!!)

Matintag tors-idag: 2 opalen mackor (1 texmex med mörkt bröd, och 1 kyckling med ljust bröd), vanlig macka till frukost (dock bara en halva varje gång, detta åt jag till frukost 2 dagar), 2 små skålar med glass, frukt (ananas, passionsfrukt, clementiner), några godisar (typ 10 kanske?!), knappt 10 chirre med dirre, ungsbakad fläskfile med rotfrukter i ugnen, pepparsås och sallad (vi firade fredriks (då) nya jobb), 1 liten (då menar jag VÄLDIGT liten!!) portion med rotfrukter i ugnen och kött som mamma lagade till middag i söndags, lite julmust och coops källvatten med päronsmak, ½ pilsnerkorv med bröd och långfil med socker och flingor (middag idag).

Ja, detta är väl ungefär det jag ätit på typ en vecka. Har som sagt knappt ätit sötsaker vilket känns skitbra för jag ska fortsätta hålla mig ifrån den skiten. Sen att jag har ätit middag kan jag ju inte direkt tycka är fel, eller jo eftersom jag höll på med pulver men ni hajjar! Men de största problemet är egentligen mackorna och detta vet jag om sen förut ska jag tala om.. Jag ääääääälskar mackor, alla möjliga mackor med alla möjliga pålägg (mamma har till och med pratat om detta att de är nog ett litet syndrom vi har både hon och jag)..

MEN.. imorgon sätter jag igång igen så nu är det slut med mackorna och sötsaker (även om jag inte direkt ätit nåt sånt). Det enda undantaget är att jag inte ska käka pulver till middag imorgon eftersom vi är bjuden på födelsedagsmiddag, men jag hörde att de skulle bli tacos och det är ju rätt nyttigt faktiskt så de blir bra. Dock blir de en liten portion men de har jag faktiskt haft även dessa dagar som jag ätit, har inte alls ätit stora portioner vilket är ett mega PLUS!
Det gick så himla bra med pulvret i 1½ vecka så jag ska fan inte förstöra för mig själv, jag klarade det galant och det ska jag fortsätta göra i nån vecka till. Enda jobbiga är väl egentligen att nu börjar jag i storsett om på ruta ett (bort med matsuget alltså), men jag är mer bestämd än någonsin så det här grejjar jag galant!

RSS 2.0